Acești bețivi aflați la conducere

Să mai aud vreun bihorean că râde de consumatorii fruntași din județul Vaslui!

Poate că încă bihorenii nu au ajuns la alcoolemii de 4,5 la mie (asta la femei și copii, că la bărbați nu s-a putut face măsurătoare, valorile ieșeau din scala aparatului), dar nici nu se lasă.

Un bărbat din Bihor a fost prins de patru ori beat criță la volan și totuși Justiția l-a lăsat în libertate, până a fost prins şi a cincea oară, tot beat, tot pe şosele.

E ca și cum ai lăsa o maimuță să se plimbe prin oraș cu o mitralieră încărcată.

Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că nu-i de colea să te urci la volan în asemenea hal de beție. Prin urmare, ar trebui luate câteva măsuri pentru ajutorarea bețivanilor cărora li se face dor de o plimbare cu mașina.

1. Ușa să se deschidă la comanda vocală, pentru că e puțin proabil să poată apăsa pe butonul de deschidere centralizată.

2. Un polițist de la Rutieră să-i bage cheia în contact, că bețivul nu poate nimeri o gaură așa de mică.

3. Ștergătoarele de parbriz să fie montate în interior, să vadă drumul dacă-i vine să verse.

4. Obligatoriu același polițist îi va pune centura de siguranță, dar nu împotriva accidentelor, ci ca să nu cadă cu capul pe volan.

5. Claxonul se va monta pe portieră, pentru că altfel va suna îndelung atunci când șoferul adoarme cu capul pe volan.

(foto: thefiscaltimes.com)


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale