De coronavirus poate scăpăm, dar de Koalicia Rogeriusz, șohan

Acum când țara arde, baba cheală de Koalicia Rogeriusz se piaptănă. Cum șefii politici ai Koaliciei tot au timp, că oricum nu se implică în lupta împotriva pandemiei, le-au trasat niște sarcini urgente. Prin urmare, i s-a cerut prefectului să atace regulamentul Primăriei cu privire la acreditarea șefilor de asociații de proprietari.

Adevărul este că un lucru care a funcționat impecabil până acum nu ar trebui schimbat. Avem zeci de exemple că președinții de asociații pe care Koalicia vrea să-i lase pe funcțiile lor au fraudat la greu, iar bieții locatari au fost nevoiți să-și plătească de două ori cheltuielile de întreținere.

Mă miră grija pe care organizația o poartă administratorilor pe motiv că trebuie să plătească 300 de lei pentru a susține un examen. Păi, suma asta o pot fura în cinci minute de activitate, așa că până la urmă investiția tot rentabilă rămâne.

Dar, hai să mai dăm teme de meditație pentru acest sobor de partid care își permite să vorbească în numele a 100 de mii de cetățeni deși ei, ca adunătură, nu cred că sunt mai mulţi de 15 indivizi.

Iată ce modificări trebuie făcute regulamentului de funcționare a asociațiilor de proprietari:

1. Doar delapidările de peste 1 milion de lei să fie reclamate la Parchet.
2. Primăria să fie obligată să facă curățenie nu doar în fața blocurilor, ci și în apartamentele cetățenilor.
3. Locurile de parcare să fie inscripționate bilingv.
4. Gigacaloria să fie subvenționată 150%, adică cu cât consumi mai mult, cu atât să primești bani mai mulți de la Primărie.
5. Să fie angajați oameni în plus la RER care să ducă gunoiul locatarilor, din apartament la pubelă.


*
*