De ce-l invidiază Foncea pe Carp?

„Victorie! Dictatorul a fugit! Libertate! Dacian a fost tiran!”. Asta au scandat angajații Spitalului Municipal la aflarea veștii că Dacian Foncea a fost schimbat din funcția de manager.

Primarul Ilie Bolojan a aplicat strămoșescul proverb bihorenesc: „io te-am făcut, io te omor” și a prezidat ședința în care Foncea a fost mazilit.

Mirarea orădenilor nu este de ce l-a dat afară, ci de ce l-a pus în asemenea funcție, știut fiind caracterul conflictual al lui Dacian. Și uite așa, se pare că „Dacienii” nu l-au prea mulțumit pe Bolojan, din moment ce și pe Dacian Palladi l-a alungat din Primărie.

Cert este că Foncea, la aflarea veștii, l-a invidiat pe managerul de la Judeţean, pe doctorul Gheorghe Carp. Asta pentru că la Municipal nu există heliport și nu a putut să-și facă retragerea din funcţie ca un dictator care se respectă…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale