Concurs cu Dume: Ghici pentru a cui prietenă se pregăteşte un nou post la ABA Crişuri

Şeful de la ABA Crişuri, pesedistul Dorel Dume, fost pedelist, încearcă să facă uitat regimul liberal de tristă amintire.

În numai trei luni de directorat a mai angajat 18 oameni, evident, în urma unor concursuri foarte dure. Dar cea mai frumoasă mişcare abia acum urmează.

Dom’ director a programat un concurs pentru ocuparea postului de şef dispecerat, care va avea loc pe 25 februarie şi care, ştie toată lumea, va fi câştigat de Loredana Ionela Buz.

Bihorel crede că rezultatul examenului se cunoaşte de pe-acum fiindcă domnişoara Buz este extrem de apropiată de director, altfel nu se explică de ce acesta l-a şi forţat pe fostul şef al dispeceratului să iasă aşa de repede la pensie.

5

5 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de patricia | 25 februarie 2015 10:52

  Ma intreb cum poti forta pe cineva sa iasa la pensie ”asa de repede”?! Sa intelegem ca seful respectiv avea 50 de ani si nu 65?! Altfel spus, domnilor jurnalisti, pt a nu cadea in penibil, chiar si atunci cand alegeti sa publicati barfe la rubrica pamflet, bine ar fi sa recititi aberatiile eminente.

 2. >> Postat de matein | 24 februarie 2015 15:19

  politia doarme????????????????????
  sau doar dupa cinci ani se gandesc sa-si faca treaba? la schimbarea guvernului???halal tara

 3. >> Postat de Lamurire | 23 februarie 2015 19:22

  Domnilor „jurnalisti” putina decenta nu ar strica. Personal daca as aparea in articolele dumneavoastră as vrea sa stiu cine ma injura. Asa ca va rugam ca pe viitoarele „povestiri” sa mentionanti sursa si dreptul la replica. Ce faceti voi nu e nici macar can can, popcorn sau tabloid. Nu ne mai faceti meseria de rusine.

 4. >> Postat de The boss | 23 februarie 2015 10:52

  bihoreanul=bihorel=niste frustrati…daca nu cunosti realitatea din teren mai bine stai in banca ta…pt ca din articolul de mai sus se intelege doar o noua faza de disperare marca bihoreanul…nevoia de afirmare….lipsa de articole, de atentie…mai pe romaneste sunteti penibili

 5. >> Postat de Intrebare | 23 februarie 2015 10:32

  Si pentru concursul din 24 februarie 2015 se cunoaste deja cine va fi angajatul. Politia nu se autosesizeaza prin participarea unui reprezentant in comisia de concurs?