Comunicat al Consiliului Județean cu privire la încetarea zborurilor Blue Air

Consiliul Județean, prin purtătorul de cuvânt al instituției, pro-democratul și șeful koaliciei Rogeriusz Adrian Simon, aduce la cunoștința publicului următoarele:

„Începând cu data de 1 aprilie 2019, compania Blue Air își suspendă zborurile de pe Aeroportul Oradea, ceea ce demonstrează justețea politicii conducerii Consiliului Județean în ce privește desființarea Aeroportului Oradea. Domnul Pasztor personal recomandă orădenilor să ia avionul de la Debrețin la Budapesta, de unde sunt curse zilnice pe relația București.

Totodată anunțăm că se poartă convorbiri cu importanți operatori pentru deschiderea unei curse charter Oradea-Jamaica și retur, pentru ca doritorii de scufundări să-și poată satisface hobby-urile”.

Cam așa ar fi trebuit să arate comunicatul Consiliului Județean, numai că troica hazlie tace ca în păpușoi când e vorba de eșecuri. Și în ultimii trei ani tace mai mereu.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 29 martie 2019 12:03

    Pasztor, nene, pune batista pe tambal, caci noi tot nu vom zbura de la Debretin. Scufundarile in apele caraibe s-ar putea sa fie si fatale multora. I-a lasat inima pe multi in timpul scufundarilor, mai ales cind duceau si grija unor mari responsabilitati.