Circ la Tribunal: Audierile dintr-un proces cu şpăgi s-au lăsat cu scandal şi scuipături

Scandal, joia trecută, în Palatul de Justiţie, înainte de procesul de corupţie în care Marinel Marţi, un poliţist de frontieră de la PTF Borş, şi Sebastian Călin Sabău, patron al unui important service auto, sunt acuzaţi că au luat 1.000 euro ca să ajute să iasă din ţară un investigator care s-a dat drept fugar condamnat la pârnaie.

Chemat la audieri, cărăuşul şpăgii, un bucureştean, fost partener de afaceri dubioase cu Sabău, a dat „nas în nas” cu capcanaţii. Urmarea? Soţia lui Sabău, mai aprigă din fire, l-a scuipat, motiv pentru care „victima” a alertat jandarmii, dar şi pe judecătoarea din sală, acuzând că e intimidat, mai ales că, după cum i-a zis lui Bihorel, ar fi primit şi nişte SMS-uri de ameninţare în care i se cere să aibă grijă ce va spune la proce.

Circul a continuat apoi şi în sala de judecată, căci omul, furios că a fost umilit de o muiere, s-a răzbunat în timpul audierii, cerând să fie dus de-acolo direct la închisoare vreo 25 ani, pentru că nu a denunţat până acum toate manevrele lui Sabău şi ale nevestei acestuia, dar promiţând solemn că o va face în curând, şi nu oriunde, ci la Parchetul General. Dacă tot e circ, să fie la nivel înalt…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 4 iulie 2019 09:42

    De abia asteptam continuarea. Sper ca omul scuipat sa foreze adinc la denunturi si sa reuseasca sa ii bage la bulau cuplu beligerant, unde sa munceasca in loc sa profite din acte criminale.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale