Chef cu de-a sila: Primarii PSD au fost obligaţi să populeze Balul Primăverii organizat de tovarăşele din partid

Cine n-are chef de distracţie să-şi cumpere! Chiar dacă preţul e cam piperat… E o nouă directivă, evident, neoficială, a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din Bihor, care a organizat sâmbăta trecută „Balul Primăverii”, eveniment prezentat de beiuşeanca Anca Banda, condamnată penal pentru mânării financiare comise pe vremea când conducea Casa de Cultură din Beiuş.

Baiul tovarăşelor a fost, însă, altul, şi anume că nici măcar în propriul partid n-au găsit destui doritori să participe la Balul menit să adune bani pentru sprijinirea unor tinere talente, aşa că au rezolvat problema în PSD-style. Conducerea a poruncit primarilor partidului să asigure fiecare prezenţa la Bal a câte 10 „invitaţi”, contra cost, bineînţeles, fiecare invitaţie fiind preţăluită la suma de 175 lei.

Deşi, practic, fiecare edil pesedist a trebuit fie să adune la rându-i cu japca 10 petrecăreţi care să-şi achite meniul, fie să scoată din propriul buzunar 1.750 lei pentru a le plăti el distracţia, niciunul n-a comentat ordinul. Decât, ca de obicei, bodogănind pe la colţuri, până a aflat şi Bihorel…

(foto: Facebook, Erica Mang)


*
*