Cei de la ANAF n-au luat bacul

Rușine mare pentru angajații ANAF Oradea! După ce au amendat un om dus cu pluta pe Someș, care asigura traversarea râului între județele Satu Mare și Maramureș, organele au fost puse în imposibilitatea de a lua bacul.

Asta pentru că omul amendat și-a băgat piciorul în ea de lume și viață, a tras barca pe uscat și a răscolit spațul virtual cu povestea lui incredibilă.

Motivul pentru care omul a fost bubuit așa de puternic a fost faptul că nu avea casă de marcat, chestie care – după cei de la ANAF – ar trebui să se pedepsească cu condamnarea la moarte. Cu suspendare. De gât.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale