Percheziţii la Sânmartin: De ce au crezut localnicii că DNA a descins la Primăria comunei

Maşini de Poliţie şi Jandarmerie, plus o mulţime de gură-cască adunaţi în faţa Primăriei! Impresionaţi de desfăşurarea de forţă, localnicii din Sânmartin au dat vinerea trecută alarma despre percheziţii de amploare făcute de DNA la instituţia condusă de edilul PSD-ist Cristian Laza.

După ani întregi de trânteli cu terenuri şi alte afaceri cu cântec, prezenţa poliţiştilor la Primăria Sânmartin nu putea fi justificată în ochii trecătorilor decât printr-o descindere în cadrul unei anchete. Şi totuşi, numărul mare al maşinilor trase în parcare de oameni ai legii are o explicaţie mult mai puţin spectaculoasă.

Bihorel a aflat că, la sfârşitul lunii februarie, jandarmii din Băile Felix s-au mutat în clădirea Primăriei, pentru că fostul lor sediu din staţiune a fost transformat în dispecerat pentru sistemul de supraveghere video din localitate.

La întregirea atmosferei agitate a contribuit şi numărul mare de contribuabili ieşiţi la o cafea pe terasa de lângă Primărie, încurajaţi de vremea bună, şi forfota funcţionarelor care se bucurau de programul scurt de lucru de 8 martie. Adică, tot un fel de alarmă cu ieşire, dar la aer liber…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale