Căruţele fast and furios (VIDEO)

caruta 02 2Mai bine ne e fără autostrăzi, căci şi dacă le avem… nu ştim cum să le folosim. Doi căruţaşi de prin părţile sudului s-au gândit să facă şi ei aşa, o cursă, cum au văzut în filmele americane, doar că, în lipsă de maşini „bengoase”, şi-au luat căruţa din dotare.

Inconştienţi, dar curajoşi, cei doi s-au dat la întrecere cu căruţele la intrarea pe Autostrada Soarelui, chiar dacă accesul le era interzis.

Trăgând de hăţuri în speranţa unei victorii, căruţaşii nici n-au văzut că maşinile din jurul lor circulă cu avariile pornite, şoferii fiind şocaţi de cursa inedită ce li se arată. „Vitezomanii” au fost filmaţi de un şofer care a şi comentat: „Nu-s întregi la minte!”. Parol! Atâta doar că-s români…

231

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Marius | 2 martie 2013 15:46

    Si ne mai trebuie autostrazi?Da’ ptr ce , fratilor? La urma urmei , pe buna dreptate suntem aratati cu degetul de toata Europa.

  2. >> Postat de Marian | 27 februarie 2013 13:16

    Ca la noi, la nimenea! Bino-o zis ala care-i inventat zicala, pliha de adanci intelesuri… Io ias impusca pa astia, da cu pistol cu bile mici, sa n-apuce sa dea coltu’ inainte sa sufere. Tampitii naibii!