Cartelul prăjiturilor, demantelat de ANAF

Cartelul gospodinelor care-și vând prăjiturile pe Facebook a fost demantelat printr-o lovitură dură, de maestru, a trupelor de elită ale ANAF-ului.

Oamenii, plătiți cu mii de euro pe lună, bașca delegații și cazări, au reușit să stopeze o industrie care ajunsese la o evaziune nemaiîntâlnită de aproape 500 de lei.

Din păcate ANAF-ul nu are în atribuțiuni și arestarea traficantelor de șuhaide, că acum iar erau pline pușcăriile, golite de borfași de către borfașii din Parlament. Cred că ANAF-ul ar trebui să meargă și mai adânc în sistemul evazionist care distruge România din interior.

Există o rețea bine pusă la punct de infractori care vulcanizează prezervativele, fără să dea un ban la Stat. Apoi mulți cetățeni își zugrăvesc singuri locuințele fără să emită factură și să plătească impozitul aferent. Ca să nu mai vorbim că încă niciun țăran nu a catadicsit să rupă chitanță găinilor care ouă prin cotețe.

Pentru a demonstra grozăvia fenomenului infracțional, citeşte mai sus ce declară o gospodină surprinsă la gura cuptorului.


*
*