Câine rău: O echipă Pro TV a ajuns la Urgențe, la Spitalul Județean din Oradea

Zarvă mare, marţea trecută, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean Oradea!

Taman în ziua în care medicii stabileau un record absolut ca număr de pacienţi trataţi, fix 290, s-au trezit cu o pacientă muşcată de un câine, însoţită de o echipă a Pro TV venită să filmeze intervenţia medicală.

Evident că acest lucru nu a fost posibil, echipa de filmare, despre care Bihorel a aflat că lucra pentru emisiunea „Gospodar fără pereche”, fiind scoasă din sala de tratament cât timp victima, una dintre candidatele la inimile fermierilor înscrişi în show, a primit îngrijirile necesare.

Dar n-a fost deloc simplu, căci femeia fusese muşcată destul de rău de câine pe când era angrenată în filmările pentru emisiune la o fermă de pe Valea Sighiştelului.

Bihorel îi doreşte însănătoşire grabnică şi o asigură că muşcătura patrupedului este, cu siguranţă, mai puţin veninoasă decât gura viitoarei soacre. Mă rog, aşa zic bătrânii…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale