Boloş tăcutul: Marcel Boloș, condamnat pentru… necomunicare, de către colegii și presa din Cluj

Nominalizarea fostului director din Primăria Oradea, Marcel Boloş, ca ministru al Fondurilor Europene, i-a făcut pe mulţi dintre angajaţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, pe care el o conduce din 2017, să se pregătească de petrecere.

Deşi are o reputaţie de foarte bun profesionist, Boloş are mari probleme de comunicare. „Aproape toată lumea îi reproşează modul defectuos în care comunică, nu doar cu presa, ci şi cu colegii”, a scris, zilele trecute, presa din Cluj.

La Departamentul de Comunicare al ADR Nord-Vest, două echipe au demisionat într-un singur an, 2018, pentru că nu s-au putut înţelege cu directorul.

În plus, de când este şef, Boloş n-a ţinut nici măcar o conferinţă de presă, chit că, în mod evident, noutăţi ar avea de anunţat lună de lună, iar legea chiar îl obligă să informeze publicul prin mass-media.

Bihorel speră că Boloş n-are de gând să ducă la Bucureşti cu el aceeaşi muţenie. Spre deosebire de alţii, măcar e unul dintre puţinii care, atunci când deschid gura, chiar ştiu ce spun…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de DURGHEU CornelTeo. | 2 noiembrie 2019 14:24

    OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT – ,, OMUL SFINTESTE LOCUL ” …. Am convingerea ca Marcel Bolos , chiar daca i-se imputa a fi dificil in counicare ( nu prea cred cunoscindul), va reusi sa COMUNICE la Ministerul pentru care este propus. Are abilitati profesionale remarcabile , cred EU si MORALE, iar acum este momentul a-si da drumul PROFESIONAL si fara rezerve in accesarea fondurilor europene pentru tara dar si pentru Bihor. Elementul de RETINERE si prea multa MODESTIE trebuie sa dispara odata cu aceasta RESPONSABILITATE si SANSA uriasa , pe care o are la USA CONSTIINTEI sale, vis-a-vis de MARI si GENEROASE PROIECTE, initiative si propuneri care sunt sau pot fi initiate pentru ROMANI, pentru ROMANIA . Trebuie sa se inconjoare de oameni VALOROSI, COMPETENTI, INDARAZNETI si VIZIONARI. Altfel nu va face mare scofala !