Bihorul sabotează fățiș firmele austriece

Brațul lung și răzbunător al președintelui Consiliului Județean, Ilie Bolojan, lovește în complexul economic al Austriei. După ce nemții de Răsărit ne-au dat afară din Schengen, cu toate că noi nici n-am apucat să intrăm, nu se putea să nu vină replica bihorenilor.

Așa că centurile Oșorhei, Nojorid și Sântandrei vor fi executate de firma austriacă Porr. E vorba de un mizilic de 39 de milioane de euro, termenul de finalizare fiind de 18 luni.

Deși investiția a fost împărțită, tronsoanele au fost înhățate de băieții care ne țin ostatici la graniță, semn că românul nu e doar prost, ci și uituc.

Să vedeți cum se vor mobiliza acum laptopurile de la Viena pentru a face rost de subantreprenori neaoși care să muncească ca proștii pe bani mărunți pentru finalizarea la timp a lucrărilor…

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Anubias the Great Go | 22 ianuarie 2023 23:09

  Bai fraierilor, in toate firmele din exterior care activeaza pe aceste plaiuri, indiferent de nație, 99% sunt români. 39 de milioane de euro nu merg in Austria bai cretinilor, din orice proiect de constructii 90% din valoare sunt resurse materiale si utilaje, plus ca drumurile alea raman aici in tara asta nu le ia austriacul cu el. Faceti-va drumurile cu abureii vostrii spagari si firme de casa locale pline de „meseriasi” si plangeti ca prostii peste un an doi cand vor arata intr-un mare fel pline de gropane, exfolieri etc

 2. >> Postat de 😁 | 22 ianuarie 2023 14:53

  Băi, Bihor, se vede de departe șpăguiala, las-o dracului așa cum a căzut. Ești în rahat până -n gât, Bulă era măcar simpatic, în prostia lui, tu ești dezgustător. Ce-o să faci mă bizarule, o să stai cu biciu’ la șantierul austriac, spunandu-le muncitorilor ce liberi îi face munca?

  • >> Postat de Marian Marcel | 23 ianuarie 2023 12:01

   Ar fi de râs ,dacă ar fi vreo glumă.
   E doar o încercare dezlânată de a face umor de un om care nu are nici o tangență cu gluma..
   Stai jos ,4…