Bătălia pentru Felix: Reprezentanţii SCT Felix sunt împotriva fuziunii Sînmartinului cu Oradea

Proiectul primarului Ilie Bolojan de unificare a Oradiei şi Sînmartinului şi-a făcut duşmani de unde se aştepta mai puţin.

SCT Felix pregăteşte retragerea din Asociaţia pentru promovarea turismului în Oradea şi în regiune, ca o primă reacţie contra fuziunii.

De altfel, la târgul desfăşurat între 12-15 martie la Romexpo Bucureşti, reprezentanţii firmei şi-au plătit propriul stand, deşi Oradea avea rezervat unul mult mai mare şi mai bine amplasat, şi au refuzat orice colaborare cu orădenii.

Retragerea din asociere vine pe fondul nemulţumirii conducerii SCT Felix cu privire la faptul că Asociaţia promovează şi concurenţa reprezentată de complexul President şi de alte hoteluri şi pensiuni, nu doar firma mamut.

În acest context, mai-marii SCT Felix nu văd cu ochi buni unificarea celor două localităţi, mai ales că unul dintre viitoarele proiecte marca Oradea Mare vizează construirea în staţiune a unui aquapark care ar putea concura ştrandurile vechii firme.

Bihorel e convins, însă, că e loc sub soare pentru toată lumea şi că numai concurenţa duce la progres. Scepticii n-au decât să meargă la Hajduszoboszlo, unde nu doar clienţii sunt mulţumiţi de calitatea serviciilor, ci şi firmele de valoarea profitului.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de dezso | 26 martie 2015 18:58

    santeti aranjati ..

  2. >> Postat de sorin | 25 martie 2015 11:02

    si daca sunteti de acord ca singura care duce la progres, de ce mama dreaqului il tineti pe Bolovan in brate cu monopolurile lui la RER, Romprest si CET?