Atacat de piraţi: Şeful de la OPC a dat vina pe hackeri pentru telefoanele date degeaba de cetăţeni

24Project1_Layout 1Comisarul şef de la Protecţia Consumatorului, Giani Bura, s-a ales cu o urecheală la şedinţa Colegiului Prefectural de săptămâna trecută, unde prefectul Claudiu Pop i-a atras atenţia că bihorenii sună degeaba la numărul de telefon al instituţiei publicat pe internet, pentru că nu e valabil.

Întâi, Bura a pretins că informaţia ar fi falsă, iar apoi, când i s-a demonstrat „live” contrariul, a replicat că sigur e mâna unor hackeri care au creat o pagină falsă a instituţiei, pe care au trecut date eronate.

Bihorel este alături de domnul Bura: eroarea cu numerele de telefon nu este a acestuia, ci a acelora care l-au numit în ditamai funcția.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Dan | 29 august 2016 11:20

    Foarte adevărat!Si moaca lui ne spune că e complet paralel cu funcția ocupată!Iar răspunsul dat demonstrează încă odată cu majoritatea celor care ocupă funcții în structurile statului sunt puși clientelar, în funcție de donațiile făcute și nu au nici o tangenta cu acele posturi! Si nici nu îi interesează decât cum să-si umple portofelele, sa- si încadreze amantele în posturi de stat degeaba, să protejeze interesele și să plătească polite!