Aritmetica reducerilor la OTL

Managerul OTL, Csuzi Istvan, a dat-o cu stângul în dreptul tocmai în pragul concursului pentru un nou mandat la conducerea societăţii de transport.

Spre totala neplăcere a  primarului Ilie Bolojan, care îl nominalizează mereu ca exemplu de competenţă, directorul a fost prins recent că a „umblat” la cifrele societăţii pentru a da bine în faţa şefilor.

La puţin timp după ce s-a lăudat în faţa edilului că a redus în ultimul an schema de personal cu 37 de persoane pentru eficientizarea activităţii, s-a descoperit că a spus doar jumătate din adevăr.

Căci, în locul celor 37 salariaţi puşi pe liber, conducerea OTL a angajat deja 27 de persoane, reducând în realitate organigrama cu doar 10 posturi. O chestie nu chiar de nota 10 în ochii primarului, mai ales în plină campanie de restructurări la CAO şi la CET…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale