Anul acesta, PSD-ul participă în alegeri cu „fotoşop”

Pe unele panouri electorale PSD a renunţat la sigla partidului. Trebuie să fii tare mândru de realizările partidului, dacă la alegeri îți împingi oamenii în față pe persoană fizică.

Pe alte panouri ale aceluiaşi partid apare sigla, dar apare altă hibă. Distinșii candidați sunt atât de „fotoşopați”, că nu-i mai recunoaște nici mama lor. De unde tendința aleșilor de a se face mai tineri și mai frumoși? Din necesitatea de a minți electoratul, ei dacă nu ne mint mereu, fac febră.

Se spune că moda prelucrării pozelor a fost lansată la București și un candidat, de altfel extrem de cunoscut, a fost atât de tare întinerit că dacă-l făceau cu câteva luni mai june, putea fi băgat în mă-sa la propriu.

Un tip neobișnuit cu politica ce să înțeleagă din panoul în care se presupune că ar fi domnul Mang alături de doamna Lila Debelka? Cel mai probabil ar crede că este vorba de o reclamă la un cămin pentru persoane vârstnice, ca să vadă tot poporul ce asistente sociale frumoase prestează acolo.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale