ANL-uri pentru rezidenți

Minunată vestea că de acum înainte tinerii medici rezidenți vor putea să stea în locuințe făcute în curtea spitalului, fără să plătească chiriile mari din oraș. ANL-ul s-a hotărât să facă un bloc pentru tinerii care nu-i vindecă pe nemți sau francezi, ci pe propriul popor. Implicațiile construirii blocurilor pentru rezidenți sunt uriașe:

1. Există premise ca în viitorii 25 de ani orădenii să poată fi vindecați nu doar de popi și vrăjitoare, ci și de medici.

2. Va scădea mortalitatea din cauza inaniției. Cu banii economisiți pe chirii, medicii rezidenți pot să-și cumpere suficientă mâncare cât să nu moară de foame.

3. Se va reduce puternic incidența varicelor. Tinerii și tinerele nu vor mai fi obligați să facă sex în picioare pe culoarele spitalului.

4. Există posibilitatea ca unii rezidenți să rămână în țară chiar dacă sunt plătiți cu mai puțin de jumătate din pensia unui subofițer de intendență.

5. Pentru că blocul va fi în curtea spitalului nu va mai exista problema cu parcarea mașinilor. Deși mașinile lor sunt autobuzul 12 sau tramvaiul 3 roșu.

6. Metoda ar putea fi extinsă și la politicieni. Pe când un bloc ANL în curtea penitenciarului Oradea?

7.  Când spitalul e plin, brancardierii vor transporta bolnavii direct în camerele rezidenților. Măcar așa are ocazia și Florian Bodog să vadă cum trăiește tânăra generație de medici.


*
*