Amar de Centenar: Primăria Oradea nu a găsit doritori pentru trenul de 1 Decembrie către Alba Iulia

Pornită cu entuziasm din colaborarea municipalităţii cu o asociaţie de foşti militari, acţiunea  „Trenul Centenarului”, ce viza transportarea bihorenilor la Alba Iulia cu ocazia sărbătorii de 1 Decembrie, a fost anulată săptămâna trecută din lipsă de doritori.

Bihorel a aflat că organizatorii au renunţat la călătoria pe linia ferată după ce au constatat că îşi rezervaseră bilete doar vreo 50 de persoane, mai puţin de o zecime din minimum 550 de călători care ar fi putut justifica cursa specială.

Pentru acţiunea de Centenar nu s-au mobilizat nici fostele cadre militare din judeţ, nici şcolile, nici organizaţiile politice sau apolitice, în vreme ce rezerviştii Ministerului de Interne au anunţat de la bun început că vor să facă Ziua Naţională acasă.

Rămaşi fără tren, organizatorii vor acum să închirieze pentru deplasare doar trei autobuze a câte 50 de locuri. Teoretic, unul măcar tot ar trebui să se umple. Chiar dacă ar porni la drum doar organizatorii cu propriile familii…

5

5 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Sorin | 25 noiembrie 2018 06:24

  Cred ca la Alba Iulia vor fi multi bihorel (Mai multi decat puteau urca in tren). Problema consta in ruptura gravă din societate care o copiază pe cea politică: PSD contra PNL, unguri contra români, toată lumea contra toată lumea…orașul acesta nu a fost asa…iata binefacerile politicii…Sunt totusi curios ce manifestare plină de publ8 va avea loc la Oradea
  (Dacă tot au motivat unii ca nu merg la Alba din patriotism local).

 2. >> Postat de Ionut | 24 noiembrie 2018 06:57

  Cate persoane din redacția voastră sau înscris la tren? (Piteti numara aici si neamurile) Nimeni? Atunci…lăsați pe alții să vorbească (scrie)

 3. >> Postat de Zsupy | 22 noiembrie 2018 08:36

  Bihorenii cei mai mari patrioti!

 4. >> Postat de Acciduzu | 21 noiembrie 2018 18:10

  „Bihorel a aflat”…..mai, investigatorilor undercover! Felicitari! Aveti surse si resurse. Sau ati citit si voi, e drept cu o saptamana intarziere, comunicatul primariei?

 5. >> Postat de centenarius | 21 noiembrie 2018 11:27

  Parerea mea este ca panoul mare din plin centrul orasului cu „Respectam centenarul!”, plin de gainat de porumbel e sugestiv. Toti sunt mari romani (ma refer la politicienii nostri de doi bani, indiferent de partid) dar doar cand e vorba de niscaiva castig electoral.
  PS: felicitari primariei pentru amplasarea panoului respectiv fix pe peretele unde sunt cei mai multi prorumbei 🙂 Se vede ca va pricepeti si va cunoasteti orasul! PPS: ca sa se scape de porumbei in tarile un pic mai avansate ca noi se pun niste mici tepuse pe marginea cladirii, care sunt invizibile de jos, deci nu strica aspectul cladirii, dar impiedica aterizarea inaripatelor. Nu hotarari stupide de consiliu local care pedepsesc babele ce ii hranesc ci un pic de minte rezolva problema 🙂

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale