Adio, PSD! Fostul şef al ARR Bihor, Ioan Curpaş, i-a părăsit pe social-democraţii bihoreni

Cu puţin timp înaintea alegerilor locale, PSD Bihor nu doar că nu reuşeşte să-şi găsească un candidat pentru Primăria Oradea, ci are şi altfel de probleme cu „cadrele”. La începutul acestei luni, unul dintre vicepreşedinţii organizaţiei municipale, Ioan Curpaş, fost membru PDL şi şef la Autoritatea Rutieră Română, acum simplu referent în aceeaşi instituţie, şi-a dat demisia din partid, anunţându-şi decizia, cum altfel, pe Facebook.

„Începând de ieri sunt liber de PSD. Voi faceţi cum vreţi!”, le-a scris Curpaş foştilor tovarăşi. Ce l-a împins la acest gest? Bihorel a aflat că nimic altceva decât supărarea că preşedintele filialei judeţene, Ioan Mang, nu-şi bagă în seamă colegii, luând toate deciziile de unul singur, inclusiv pe cele privind candidaţii şi strategia electorală.

Expusă diplomat de Curpaş, problema sună cam aşa: „Există grave probleme de comunicare cu conducerea”. Pierderea membrilor înainte de alegeri e cum e, dar faptul că în PSD Bihor nu se mai înţelege om cu persoană şi tovarăş cu domn chiar le poate da speranţe „dujmanilor”…


*
*