ABA te vrea prost: Bibliografia unui concurs de la ABA Crişuri mai mult îi încurcă pe concurenţi. Sau poate asta urmăreşte?

La Administraţia Bazinală de Apă Crişuri se pune de-un concurs pentru specialist în resurse umane, pentru care au fost fixate condiţii ce permit o competiţie largă, pretendenţii trebuind să aibă studii superioare juridice, să fi absolvit un curs de profil şi să aibă o experienţă de minim 6 luni în domeniu, plus cunoştinţe de bază în folosirea unui calculator.

Baiul, în schimb, e că în bibliografia pentru concurs, între cele 18 acte normative pe care trebuie să le stăpânească viitorul angajat au fost incluse şi o serie de „expirăciuni”: Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii şi HG 37/2010 privind REVISAL, fără a preciza că trebuie cunoscute formele actualizate, HG 411/2016 privind concediile salariaţilor din administraţia de stat, care, însă, doar abrogă un articol din HG 250/1992, cel care conţine, de fapt, reglementările referitoare la concedii, etc.

Explicaţia pentru necunoaşterea legislaţiei poate fi faptul că cei care au întocmit bibliografia sunt depăşiţi profesional. Dar dacă vor şi angaja pe unul la fel de nepriceput ca ei, cine le va mai face, totuşi, munca?

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Florin | 22 august 2019 11:03

    Fiica angajatei de la aba fosta angajata la iberica pe borșului va lua cobxursul

  2. >> Postat de Baby. Bliss | 22 august 2019 10:58

    Adevărul e ca cineva de acolo și-a făcut fisa postului după inapta/a incompeten/a de progenitura pentru a putea să corespundă cerințelor ca oricum ceilalți candidați nu au nici o șansă si simt ca va fi fiica unei angajate de la aba crisuri (progenitura de fiica fiind muncitoare la turnătoria iberica 😉