A venit poşta! Conducerea Poștei Române încearcă să-și spele rușinea… mințind

Vă mai amintiţi de povestea localnicilor din Borumblaca, sat al comunei Suplacu de Barcău, care, rămaşi de o jumătate de an fără poştaş, îşi ridică pensiile, scrisorile şi citaţiile de la crâşma din sat? Ei bine, Poşta Română neagă criza.

Într-un răspuns expediat Primăriei comunale, reprezentanţii instituţiei susţin, în ciuda evidenţei, că până la angajarea unui alt poştaş serviciile sunt asigurate de salariaţi desemnaţi care bat coclaurile pentru distribuirea trimiterilor şi drepturilor băneşti ale sătenilor.

Conducerea Poştei susţine, mincinos, că angajaţii săi se opresc la local doar pentru a întreba de adresele localnicilor care nu au număr de casă afişat la porţi.

Iar dacă acolo îi aşteaptă toţi bătrânii satului aliniaţi la coadă să îşi primească pensiile şi scrisorile, doar n-o să îi trimită acasă…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Pătrașcu Robert | 24 martie 2019 16:30

    Ma angajez eu sa vin ca postas in zona, momentan sunt angajat al postei Romane, dar daca nu are postas voi veni eu daca mi se îndeplinește condițiile în care vi le cer, o locuinta, si salariu de 2500 lei net.