Off-road pe șosea: Drumurile Bihorului sunt „ciuruite” de gropi

În timp ce șefii Consiliului Județean se laudă cu câţi bani le-au rămas necheltuiţi de anul trecut, bihorenii nu doar că au rămas fără curse aeriene, ci se mişcă tot mai greu şi prin propriul județ. Şi au toate motivele să se plângă.

După cei din zonele Salonta și Tinca, nemulţumiţi de starea proastă a DJ 795, şi de cei din Popești, supăraţi că DJ 191B e plin de hârtoape, bihorenii de pe marginea DJ 709 A, pe tronsonul Belfir – Cociuba Mare – Petid – Șoimi, se plâng că şoseaua este numai gropi și denivelări, ceea ce obligă șoferii să meargă şi pe contrasens ca să le ocolească.

Baiul e că şi „contrasensul” e la fel de ciuruit, căci de trei ani pe aici nu s-a turnat niciun centimetru pătrat de asfalt, darămite să se facă vreo reabilitare.

Vicepreședintele CJ Bihor, PSD-istul Ioan Mang, promitea că la finalul lunii trecute va anunța lucrările prioritare pe drumurile județene, ceea ce nu s-a mai întâmplat. În fond, ce ar mai putea „prioritiza” mai-marii de la CJ când dai în gropi pe orice drum din județ?!


*
*