Primiţi cu miniştrii? Doi membri ai Guvernului Ponta s-au autoinvitat la Universitatea din Oradea

Dacă în campania pentru primul tur al prezidenţialelor însuşi marele Victor Ponta – mare, că doar are peste 1,90 – a vizitat Universitatea Baptistă Emanuel din Oradea, înaintea celui de-al doilea tur, guvernul PSD nu putea să nu acorde atenţie şi Universităţii de stat. Însă nu la nivel chiar atât de înalt.

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Florin Jianu, i-a trimis săptămâna trecută o scrisoare rectorului Constantin Bungău, propunându-i… să-l invite la Universitate.

Jianu şi-a arătat intenţia de a ţine o conferinţă, împreună cu Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, în faţa studenţilor orădeni, pe tema „Mediul de afaceri şi accesul tinerilor pe piaţa muncii”.

Totul, fireşte, cu un scop nobil: promovarea oportunităţilor de finanţare pentru tinerii care doresc să înceapă o afacere.

Bihorel e convins că numai campania electorală îi face pe politicieni să-i bage pe tineri în seamă. Altminteri, politrucii noştri se comportă ca porumbeii: când sunt jos, îţi mănâncă din palmă, când sunt sus, fac pe tine.


*
*