10 observații despre reducerile de personal anunţate de Bolojan la Consiliul Judeţean

1. Ținând cont de epidemia de Covid-19, Ilie Bolojan a decis să fie milostiv și a redus personalul din Consiliul Județean cu doar 50%.

2. Interesant este că 90% din cei puși pe liber au intrat pentru prima oară în sediul Consiliului Județean acum, ca să-și ia preavizul.

3. Pásztor Sándor a declarat că, după Trianon, aceasta este cea mai mare catastrofă care se întâmplă clientelei sale politice.

4. Din cauza durității măsurilor luate, Liviu Andrica a propus ca Ziua Morților să se țină în curte la CJ.

5. La aflarea veștii cu reducerile, câinii de la adăpostul pentru animale fără stăpân au intrat în grevă pe motiv că nu mai are cine să le taie frunze.

6. Florin Birta a constatat că, dacă reducerile de la CJ continuă, va fi și el nevoit să facă concedieri la Primărie, să nu dea rău în fața lui Bolojan.

7. Ianoș Mang s-a scandalizat: „Păi, numai pe noi, ungurii, ne dați afară din Consiliu?”. Noroc că a intervenit Lila Debelka, admonestându-l: „Te-ai senilizat? Nu știi că noi suntem români?”.

8. La nici o săptămână de când a intrat în pită, Bolojan a mai făcut un parc. Un parc de mașini nefolosite, pentru că nu mai au dreptul la mașini de serviciu șoferii șoferilor și amantele șefilor.

9. Deocamdată, celelalte instituții aparținând de Consiliul Județean nu au beneficiat de reduceri de personal. Angajații Teatrelor și Filarmonicii estimează că efectul Bolojan va fi mai devastator decât scenariul roșu de Covid.

10. Din cauza reducerilor de personal, Consiliul Județean nu se va mai muta în sediul fostei Policlinici, fiind suficient un spațiu de mărimea a trei cabine telefonice.


*
*