Care cu cine? Cum ar fi prefectul Claudiu Pop candidat în locul lui Mircea Mălan la şefia CJ?

După ce în 2014 PSD a racolat 10 primari de comune de la PNL şi PDL, la începutul acestui an liberalii s-au „revanşat” luând doi edili pesedişti, iar săptămâna trecută PSD s-a lăudat din nou cu vreo 200 de membri „furaţi” de la PNL Sînmartin, cele două partide continuă să se bată în traseişti. Sau măcar în zvonuri despre traseişti.

Aruncată vineri de un site din Bucureşti, ultima bombă e că liberalii ar plănui să renunţe la candidatura lui Mircea Mălan pentru şefia Consiliului Judeţean, propulsându-l în locul lui pe prefectul Claudiu Pop, fost preşedinte al PSD Oradea, care a refuzat să candideze la Primărie împotriva lui Ilie Bolojan.

„Susţinerea lui Pop pentru funcţia de preşedinte CJ Bihor ar putea deruta electoratul PSD, dar ar putea ridica anumite nemulţumiri şi în rândul liberalilor, care se văd conduşi cu o mână de fier de Ilie Bolojan. Din acest motiv, mutarea ar urma să fie făcută chiar înainte de depunerea listelor finale de candidaţi”, susţine site-ul de ştiri pe surse, adăugând că Mălan va rămâne viceprimar, iar prefect va deveni secretarul Biroului Judeţean al PNL Bihor, Teodor Suciu.

Cum ipoteza e atât de halucinantă încât protagoniştii neagă tot, rămâne ca timpul să demonstreze dacă „bomba” va exploda cu adevărat sau e doar o fâsâială care să-i compromită atât pe Bolojan, cât şi pe Pop…


*
*