Retrospectiva săptămânii: Pasărea pesedistă știe cum să oprească declinul demografic al orașului

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut că începem să vă facem pe plac… Ne-am apucat să schimbăm denumirile marilor pieţe, aşa că de acum înainte nu vom mai avea Piaţa Gojdu, ci Piaţa Mihai Viteazul”. „Aia da schimbare! Numai că, din câte ştiu, Mişi nu a fost ungur”.

Marţi

Pasărea pesedistă a mai ouat o idee: „M-am gândit să plătim de la buget chiria pentru tinerii intelectuali care vor să se stabilească în oraş”. „De ce nu bani şi de îngheţată, şi de bilete la film?”. „Serios, doar aşa putem opri declinul demografic al municipiului făcut praf de liberali. Sau să ne aducă pe noi la putere, că sigur localnicilor o să le vină a… procrea”. 

Miercuri

Truditorii de la CAS au ieşit în stradă. Organizatorul a explicat: „Nu se mai poate aşa! Salariile sunt prea mici, toată ziua stăm pe scaune şi riscăm să facem hemoroizi, vrem spor pentru asta”. „Adică vă cam doare undeva când sunteţi la serviciu?”. „Exact, ne doare undeva de cei care stau ca proştii la coadă”.

Joi

Mister Blues, pus la punct de o subalternă. „O doamnă mă acuză că am pus presiune pe ea, dar eu am pretenţia ca la birou să lucrăm, nu să cântăm”. „Până una-alta, văd că ea te-a cântat pe tine pe reţelele sociale”. „La cum sunt acum legile, încep să am emoţii şi dacă mă reclamă o fostă colegă de grădiniţă că i-am vărsat nisip în şpilhausen”.

Citește continuarea pe site-ul www.eBihoreanul.ro!

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Mogu | 17 august 2023 11:19

    Sper că-ți petreci o săptămână plină de energie și inspirație! Această săptămână a adus schimbări și provocări pe care trebuie să le tratăm cu seriozitate. Așadar, fii pregătit să începi fiecare zi cu optimism, creativitate și motivație. Să trăiești o săptămână minunată!

  2. >> Postat de Escorte.pro | 7 august 2023 12:57

    Salut Ghiusi! Mai gandeste-te o data la luni, ca sa incepi saptamana cu un gand pozitiv si amintiri bune! Profitati de zilele minunate si bucurate de fiecare moment! Haide sa fii mai optimist si pregatit sa te bucuri de lumea care te inconjoara. Bacsis!