Ţiganii din Rontău aşteaptă să le pice ceva din cer. Balonul lui Pompi

Pompiliu Tripa, bossul de la Atlas Telecom, este, ca firma sa, în aer. Sau mai bine zis a fost, pentru că săptămâna trecută a zburat cu un balon cu aer cald deasupra Băilor.

Cum probabil conduce şi balonul la fel de eficient ca firma, a dat cu acesta de pământ exact în mijlocul unei colonii de romi.

Văzând minunea venită din cer, puradeii au luat cu asalt scula lui Pompi, încercând să pună mâna pe tot ce era metal, doar nu degeaba ţiganii din zonă mai sunt numiţi şi magneţi. Pompi a scăpat cu greu de viitorii majoritari ai naţiei, şi tot pe calea aerului.

Iată cum în preajma Paştelui era să se producă încă o minune, domnul Tripa înălţându-se, aidoma lui Iisus, la cer, dar fără să fi reuşit să mântuiască poporul regelui Cioabă.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Judit | 12 septembrie 2023 18:06

    Numele meu este Judit Lord de fata a fost Iudit Takacs si nu stiu daca tii minte am Jicarilla ping pong multi ani inurma si cu sora mea Nicoleta si cu fratele tau Franco eu sint in Oradea pina in 23 September si merg inapoi in Australia email meu este gjjlord@outlook.com