Retrospectiva săptămânii: Directorul de la Ghibu și politica demografică din cartierul Nufărul

Luni

Vio către Ghiusi: „Mă, dar s-a iscat mare scandal între patrioții noștri și viniturile din Asia care-și pun statui în disprețul valahilor”. „N-ai ce face, oamenii sunt nervoși, n-au bani, n-au serviciu, n-au perspective, așa că e momentul perfect să se inflameze la niște kile de bronz amplasate în Cetate”. „Dar n-au dreptate?”. „Dacă v-ar păsa de statui, nu le-ați lăsa pe ale voastre în paragină”.

Marți

Directorul de la Ghibu, supărat. „Dacă și asta e România educată, mai bine mă las de meserie”. „Care-i baiul?”. „Din cauză că ni s-a dus vestea, foarte mulți părinți și-au înscris copiii la mine la școală și acum nu avem clase suficiente”. „Și ce măsuri ați luat?”. „Eu i-am băgat pe elevi în schimburi, dar cei din Minister, în loc să ne dea bani să extindem școala, au propus să ne cumpere prezervative, ca să nu se mai înmulțească așa de tare locuitorii din Nufărul”.

Miercuri

În sfârșit și ultimul tronson de autostradă din județ a fost atribuit! Conform tradiției milenare, urmează contestațiile. Câștigătorul a explicat. „Cred că nu e cazul să ne bucurăm încă, Beni Hill Asfaltatorul abia așteaptă să-și arate mușchii. El contestă tot ce mișcă, pentru că vrea să facă toate lucrările din oraș, județ, țară și, dacă se poate, din toată Europa”. „Dar are această capacitate?”. „Evident. Îl cunosc, e capabil de orice”. 

Citește continuarea pe www.eBihoreanul.ro!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Beeze | 18 septembrie 2023 09:49

    Saptamana aceasta a fost una plina de evenimente neasteptate. Pe langa scandalul din jurul statuilor de pe Cetate, avem si un director de scoala suparat pe Minister si un abuziv de autostrada care vrea sa faca totul. Oricat de ciudat ar parea, seamana gropile si construim viitorul nostru impreuna! Ne vedem maine cu alte stiri!