Zece observații despre schimbarea ministrului Sănătății

1. Mafia din Sănătate dă de băut poporului, inclusiv fraierilor care se bucură de plecarea lui Vlad Voiculescu. Are și de unde, că fură cam 3 miliarde de euro pe an.

2. Prima reacție a lui Iohannis. „M-a întristat criza guvernamentală, mai ales acum, când mă bucur de ultimele zile de schiat din acest sezon. Am să convoc partidele la o discuție, dacă se topește zăpada”.

3. Marcel Ciolacu propune ca la Sănătate să fie numită Sorina Pintea, iar secretar de stat Florian Bodog.

4. Lui Raed Arafat i se pare normal ca, după ce el a adus spitalele mobile, tip știft turcesc, cel demis să fie Voiculescu, iar directorul spitalului Foișor din București să fie decorat cu Ordinul Lenin cu secere și ciocane pentru modul în care a evacuat în miez de noapte spitalul pe care-l conduce.

5. Știți care e asemănarea dintre un sombrero și poziția de ministru al Sănătății? Ambele sunt o pălărie prea mare pentru Vlăduț Voiculescu.

6. De când a devenit șulfă liberală, Nicușor Dan nu mai vorbește cu miniștrii de la USR.

7. Dan Barna ar vrea ca premier să fie Ludovic Orban. Iohannis l-ar vrea pe Nicolae Ciucă.

8. Premierul Florin Cîțu l-a schimbat pe Voiculescu, deși se aseamănă. Amândoi sunt la fel de slabi.

9. Ca de obicei, în momente de criză, este rostit și numele lui Ilie Bolojan ca prim-ministru. Asta le dă fiori de groază colegilor liberali.

10. Speranțe încă mai există! Voiculescu e singurul ministru de la Sănătate care nu pleacă cu cătușe sau dosare penale de la locul de muncă.


*
*