Zece observații despre ploile torențiale din Oradea

1. Internauții au postat trucaje cu submarine în fața magazinului Crișul. Fraierilor, nu-i mai dați idei lui Bolojan!

2. Comitetul pentru combaterea pandemiei a cerut orădenilor ca, pe lângă mască, să poarte și labe de înot.

3. Ianoș Mang spune că ploaia asta a fost mizilic pe lângă ce potop a prins el pe vremea lui Noe.

4. Pasztor Sandor a constatat că în tot răul e și un bine, uite așa a avut și el ocazia să pescuiască în fața Teatrului Regina Maria.

5. Ecologiștii au avut din nou dreptate: dacă nu erau atâtea betoane azi, nu aveam inundații, ci numai noroaie.

6. Emilian Pavel a contrazis spusele edililor care ziceau că apa a ajuns la doar jumătate de metru. „Era mult mai mare, că trecea peste mine”.

7. USR a trimis un comunicat în care reproșează Primăriei lipsa de planificare a ploii: „Nu se poate ca tot anul să ne țineți în secetă și să dați drumul la torente în luna iunie”.

8. Szabo Odon a mers în Episcopia Bihor și le-a explicat cetățenilor că UDMR-ul este cel care a rezolvat să le fie udate grădinile.

9. Locuitorii din cinci cartiere au mulțumit edililor pentru noile bazine didactice, apărute peste noapte.

10. Până la urmă, tot potopul s-a dovedit a fi apă de ploaie.

(foto: grupul Info Trafic jud. Bihor)

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 20 iunie 2020 10:42

    Apa de ploaie sau nu, nu este o rea idee ca edilul sa construiasca pentru oradeni o arca, in eventualitatea ca potopul s-ar putea sa ia amploare. Oradenii vor fi cei privilegiati si salvati de la sfirsitul pluvian. Sa fim prevazatori.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale