Zece observații despre cheful spart de BIHOREANUL de ziua managerului de spital din Binș

1. Managerul Claudiu Lupău a declarat că nu e ziua lui și că, oricum, dacă ar fi, e una proastă.

2. Personalul medical s-a adunat la petrecere ca să vadă și chelnerii cum arată un adevărat grup sanitar.

3. Până la urmă, se pare că a fost un team building organizat de asociația culturală „F… mamă, o ba?!”.

4. Marele regret al chefliilor este că noua lor colegă doctoriță nu a mai apucat să-și demonstreze talentele vocale, că a trebuit să facă gât cu polițiștii descinși la petrecere.

5. Lupău susține că era nevoie de un chef, pentru că anul trecut Beiușul a trecut prin clipe groaznice. E primul an în care niciun primar sau viceprimar din Binș nu a intrat la pârnaie.

6. Ca personalul să se cunoască și mai bine, locația chefului a fost aleasă ca să aibă și camere, unde colegii să se simtă ca acasă, chiar dacă nu cu propriile neveste.

7. Polițiștii au constatat că, la legitimare, jumătate dintre cei prezenți au arătat buletinul de analize, nu pe cel de identitate.

8. După spargerea chefului, petrecerea s-a mutat în camere, DJ-ul punându-le muzică pe telefon.

9. Lumea s-a solidarizat cu petrecăreții, pentru că nu e normal ca în Beiuș să fie un Cod Penal diferit de cel din România, dar să existe aceleași reguli de pandemie!

10. Singurii care aveau mască pe figură la descindere au fost mascații.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Isoc | 12 ianuarie 2022 12:14

    Ce noroc ca au descoperit ziaristii petrecerea .sincer nu ii cunosc pe petrecareti dar nu vad ce legi au incalcat fiind la jumatate din capacitatea pensiunii si avind certificat de vaccin.noroc ca politia a rezolvat un caz asa complicat salvind cetatenii romaniei .vai de tare asta