Zece efecte ale ciocnirii cu o mașină a Poliției

1. Dacă circuli pe un drum cu prioritate și de pe un drum lăturalnic iese o mașină a Poliției, automat se schimbă prioritățile.

2. Dacă mașina Poliției nu are semnale luminoase, nu înseamnă că nu merge în misiune.

3. Din cauza economiei de carburant, sirena nu se mai pornește pe mașinile Poliției, iar șoferul strigă „liru-liru”.

4. Dacă polițistul din mașina accidentată înfige baioneta în șoferul care l-a bușit, acesta din urmă va fi acuzat de port ilegal de armă albă.

5. Șefii Inspectoratului vor interzice expertiza tehnică, mai exact reconstituirea, că și așa au puține mașini și nu vor să mai strice una.

6. Casetele cu filmul accidentului nu constituie probă, mai ales dacă sunt audio și nu video.

7. Imaginile de pe camerele de filmat sunt neconcludente, pentru că sunt luate din banii Primăriei, care nu e organ de control.

8. Sângele pentru stabilirea alcoolemiei se ia exclusiv civililor și numai de pe capotă sau parbriz.

9. Pentru ostilizarea opiniei publice, în comunicatul Poliției se va menționa că mașina care a lovit echipajul de la circulație este BMW.

10. Dacă totuși civilul nu poate fi scos vinovat, dosarul va fi trecut la categoria: autor necunoscut.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale