Zece considerații academice despre incendiul de la Sorbonica

1. Cauza incendiului se pare că este prezența unei minți scânteietoare pe holurile Universității.

2. Rectorul Barney a declarat: „Să-i mai aud pe cârcotași cum susțin că pe vremea mandatelor mele nu s-a petrecut nimic memorabil la Sorbonica!”.

3. Minune Dumnezeiască: o icoană a scăpat din incendiu. Proabil era de argint. Nu se știe nimic de soarta cravatei galbene de la Pada Murre.

4. Bine că incendiul nu s-a petrecut când erau prezenți și studenții, pentru că multora le bubuie mintea și ar fi fost pericol de explozie.

5. Senatul Universității, întrunit într-o ședință de urgență, a cerut dublarea taxelor de școlarizare pentru a acoperi pierderile formate din distrugerea celor trei scaune și a unui dulap.

6. Cea mai mare pagubă este că în incendiu a dispărut un exemplar al lucrării de doctorat a senatorului Florian Bodog.

7. De altfel, Florian Bodog a declarat că mai are nevoie de un incendiu la Biblioteca Națională, unde se află celălalt exemplar al doctoratului. Ca să poată dormi liniștit.

8. Ioan Mang spune că, pentru el, incendiul a venit prea târziu, când scandalul de plagiat era deja notoriu.

9. Pompierii au declarat că nu s-au grăbit la incendiu, pentru că, la vederea fumului, au crezut că a fost ales noul rector, la fel cum se face în cazul Papilor.

10. Șeful detașamentului de pompieri spune că în tot răul e și un bine: cu ocazia incendiului, șapte pompieri au avut ocazia să intre la facultate, fără taxe.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 8 februarie 2021 16:05

    Demential! Am ris copios.