Vremuri noi, oameni noi: Ce directori de licee ar putea zbura din funcţii

Prin şcolile din Oradea adie un val de schimbări. Bihorel a auzit că şeful Inspectoratului Şcolar, Daniel Negrean, a pregătit mazilirea mai multor directori de unităţi de învăţământ din oraş.

Printre cei vizaţi s-ar număra Antiana Man, directoarea Colegiului Tehnic Andrei Şaguna, care pare-se că va fi înlocuită cu fostul director al Colegiului Economic, Răzvan Vonea, dar şi Viorel Mititean de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, al cărui post va fi luat de directoarea adjunctă Liana Bako.

Schimbată va fi şi Simona Martin, directoarea Colegiului Pedagogic, care va face schimb de posturi cu actualul inspector şcolar de management, Ilie Crăciun.

Gurile rele se jură, însă, că Martin n-are nicio abilitate de manager, ci ar fi mutată pentru a fi pusă la adăpost de plângerile penale pe care contabila şcolii, Cristina Antik, le-a făcut pe numele ei, pentru delapidare şi neglijenţă în serviciu. Şi unde te poţi ascunde cel mai bine de răspundere dacă nu într-un birou de inspector?

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Nea Marin | 31 august 2013 18:34

    Cam multe stie Bihorel … inexactitati ! Despre abuzurile si neglijentele contabilei Antick nu scrii nimic? Ca vine la serviciu cand i se scoala … ca isi face munca la contabilitate cand are chef, daca are chef … si multe altele. Ca de fapt de raspundere se ascunde contabila Cristina Antick. Unde ? In spatele judecatorului Antick de la Curtea de Apel Bihor care ii este sot … al catelea nu mai conteaza ! HA! HA! Informatii antiAntick nu spune Bihorel ? Sau i-o fi si lui teama de judecator??

  2. >> Postat de Ioana | 30 august 2013 18:49

    Foarte adevarat grăiti, însă nu toate informațiile sunt corecte.Veți vedea luni adevărul întreg, vizavi de numiri.