Viceprimarul Mălan a testat Pasajul Vulturul Negru cu găleata

Am fost martor la un mare show la recepţionarea lucrărilor de reabilitare a Pasajului Vulturul Negru. Viceprimarul Mircea Mălan, responsabil cu lucrările din centrul istoric, i-a făcut praf pe flăcăii de la Marconst Marghita, cunoscută firmă de casă a UDMR-ului.

Se pare că de data asta constructorul a dat-o în bară rău de tot, iar partea proastă este că nici nu poate cădea la învioală cu beneficiarul, la o pălincă şi un bograci. Ca să le demonstreze lipsa de planietate a pardoselii, Mălan a luat o găleată de apă şi a aruncat-o pe jos, moment în care reprezentanţii firmei, dintre care a lipsit tocmai patronul, o fi ştiind el de ce, s-au făcut mici de tot şi au înghiţit toate observaţiile.

Dar vor de suferit vor avea şi orădenii, care riscă să mai aştepte până când o firmă cu adevărat de meseriaşi să facă o lucrare de calitate. Cred că ne merităm soarta dacă tot acceptăm la licitaţii tot felul de amatori. Amatori de bani, dar amatori şi în meserie.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale