Unicul Victoraş: Moştenitorul magnatului Viorel Micula scrie poezii despre el însuşi

Faimos prin nenumăratele extravaganţe, fiul magnatului Viorel Micula, Victoraş, e chinuit mai nou de un nestăvilit talent scriitoricesc.

Pe Facebook, unde are peste 10.000 de fani, Victoraş a postat o poezie scrisă de el şi despre – cum altfel? – tot el. Cum nici autorul şi nici producţiunea nu pot fi ignorate, Bihorel a reţinut-o: „Evident, toţi mă cunosc / Căci sunt om cu suflet mare / Şi acum că am un rost / Ajut şi-o pe fiecare. // Fac ce-mi place aşa-s eu / Ce dacă mă criticaţi / Voi rămâne aşa mere! De-aveaţi bani şi voi făceaţi. // Iubesc viaţa, mi-o trăiesc / Urlaţi cât vă ţine gura / Sunt pe val, mereu plutesc / Unicu’ Victor Micula!”.

Ignorându-i doar stângăciile lirice şi gramaticale, Bihorel apreciază totuşi strădania tânărului care, după ce a picat Bacalaureatul o dată taman la proba de limbă română, a eşuat la a doua tentativă din pricină că a fost prins încercând să copieze, mai ales că poemul autobiografic a atras rapid sute de like-uri şi zeci de felicitări.

Păcat, totuşi, că un suflet aşa mare e nevoit să fie descris în versuri aşa de şchioape…

7

7 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de anonim | 14 ianuarie 2016 16:13

  nu fii necajit omule de rand pt „succesul” lui, chiar si dinastia Onasis a cazut, ce te face sa crezi ca totul este vesnic?

 2. >> Postat de Bihorel | 20 noiembrie 2015 13:01

  1.Unde sunt greseli in poezie? Sa criticam suntem primii, vezi-ti * de site-ul asta cu 3 vizualizari, milogule, si nu mai cersi atentie! 2. Nici macar n-a scris-o el, scrie autorul jos, #Portocala, pietre si lemne dupa tine, ti-a facut un blog, si ai impresia ca esti hot news, JET!

 3. >> Postat de Victoras Cretinel | 26 august 2015 14:20

  Victoras Cretinel Micula degeaba invirti banii cu lopata daca esti prost de bubui…

 4. >> Postat de andrew65 | 26 august 2015 11:29

  si asta va ajunge sa conduca chemikal- brothers , tzaranushu rumen si pufos !

 5. >> Postat de Jiji | 25 august 2015 11:22

  „Evident, toţi mă cunosc / Căci sunt om cu suflet mare / Şi acum că am un rost / Ajut şi-o pe fiecare. /
  Adevarat, toti te cunosc. Cum mergi in firma lu tat-tu, fara sa anunti pe cineva si „ajuti pe fiecare” care iti iese in cale; ba cu o penalizare, ba cu o desfacere a contractului de munca.
  prost crescut si fara rusine.

 6. >> Postat de Victoras Cretinel | 25 august 2015 09:52

  pentru un corigent la limba romana e foarte bine, aventurile tolomacului Victoras Cretinel Micula, bezaideaua de bani gata, fiu lu’ tata…

  • >> Postat de Bihorel | 20 noiembrie 2015 13:05

   Un comentariu gol, macar, Victor a avut ceva de spus. Poate sa fie fiul unui strain? Invidia, ‘prietene’.