Un tricou pentru Govoreanu: De ce şi-a cumpărat afaceristul tricoul lui Hagi

După meciul caritabil care a avut loc la Oradea între gloriile fotbalului local şi o selecţionată a Generaţiei de Aur, s-a ţinut o licitaţie pentru tricoul celui mai mare jucător român, Gică Hagi.

Echipamentul a fost adjudecat de nimeni altul decât Ioan Govoreanu, patronul firmei Trei G, cel trimis în judecată de DNA pentru o evaziune de peste 20 de milioane de euro.

Cum s-ar spune, omul a avut din ce să plătească cei 20.000 de lei pentru adjudecarea tricoului. Dar poate s-o fi gândit şi la vremurile grele care-l aşteaptă.

Pentru că dacă totuşi justiţia se va mişca ceva mai repede ca ochiul mortului, s-ar putea ca la răcoare să aibă nevoie de un tricou în plus. Dacă nu al lui Hagi, poate pe cel al lui Juventus, să se asorteze cu „decorul”.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Andrei | 25 august 2013 20:40

    Sa va fie rusine ca va bateti joc de oamenii nobili care ii ajuta pe cei in suferinta, daca ai fi in locul lui Kevin ar fi buni bani lui Govoreanu, sper ca viata sa te ajunga in locul lui Kevin dar atunci acei oameni nobili de care tu iti bati joc sa nu contribuie pt. tine cu nici o suma.

  2. >> Postat de tITA din capu satulu | 19 august 2013 14:09

    Ba, tusa, cu ce te ajuta pe tine ca este inchis Gigi Becali, ori Nelu Govoreanu? Te-ar ajuta, ba junghiule, sa fie la racoare procurorii DNA, inteLegi? Astia doi produc bani pentru tara si popor. Astia multi… DNA-lista lunga si continua, toaca banii tarii pe te miri ce cum ar fi sa mearga prin satele tarii pe banii contribuabililor, cheltuieli nejustificabile dealtfel si cate au fost si cate or mai fi; cum ar fi sa judece minorii numai pentru ca s-au prezentat la examenul de bacalaureat, cheltuieli nesjustificate si tot din banii contribualililor, sigur lista imensa de cheltuieli cu prostii poate continua… Cine ar trebui atunci sa stea la racoare? Cine produce bani pentru tara, dar achita doar jumatate, sau cine nu produce deloc bani pentru tara, ba o pagubeste si mai mult prin prosata gestionare… Vai de capu vostru, tusa, junghiul si rasul… SA NU TE LEGI DE PUTUROSUL ROMAN CUMVA, CA IMEDIAT DE IRADIAZA DE ACI SI PANA IN CELALALT CAPAT DE TARA, GOLANI lasati al voia intaplarii…