Un poliţist din Biharia a parcat pe zebră, deşi nu era la grădina zoologică

Minune mare. Un organ din Biharia a venit la Oradea şi şi-a parcat maşina unde i-a venit lui pe chelie. Şi i-a venit într-un loc interzis.

Vigilenţi, colegii lui de la Poliţia Locală au chemat hingherii şi au săltat bolidul. Nu e deloc exagerat să-i spui bolid unui Logan, dacă pe un miliţian îl botezi poliţist.

Actul, de altfel foarte normal, a stârnit mirarea în ţară, la fel cum pe vremuri bucureştenii se minunau că noi primim paşapoarte în aceeaşi zi şi fără şpagă.

Din păcate se vede clar că nu maşina este cea vinovată, ci şoferul, aşa că era mai logic ca el să fie cel ridicat şi depus în parcarea de pe strada Tudor Vladimirescu. Vedeţi că nici soarta maşinilor de poliţie nu e aşa de uşoară, degeaba au girofar.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Bubu | 30 ianuarie 2015 13:30

    Nimeni nu este mai presus de lege ! Sa fie clar ! Rusinos ar fi fost ca nimeni sa nu ia nicio masura d-le Liviu Popa ! Legea-i lege pentru tot tampitul, nu doar pentru muritorii fara functii !

  2. >> Postat de Liviu Popa | 24 ianuarie 2015 13:49

    Ceva de ndescris. Rusinos din partea politiei locale cat si din partea Primariei Oradea si a primarului Bolojan sa procedeze in asa fel. Oare acum politistii nationali cum vor procede cu cei locali? Nu v-ati pus intrebarea asta d-le primar de municipiu?