Audi de protecţie: Directorul ADP Oradea, Liviu Andrica, explică de ce se plimbă cu un Audi A6

În prima conferinţă de presă din 2015, directorul ADP Oradea, Liviu Andrica, a anunţat investiţiile pe care şi le propune pentru noul an, inclusiv achiziţionarea unei maşini.

„Va fi second-hand, niciodată n-am luat maşini noi”, a menţionat Andrica, dând exemplul maşinii cu care circulă chiar el, o limuzină Audi A6 neagră, care a stârnit destule comentarii prin târg. „E o maşină second de 10.000 euro, o Dacia Duster ar fi fost 16.000 euro”, a zis directorul, lăudându-şi astfel firea economicoasă.

De ce totuşi un Audi şi nu altă marcă, poate şi mai ieftină? „Pentru că-mi dă o mai mare siguranţă. Dacă vreţi s-o dăm pe glumă, vă spun că, după cum am primit în gură, trebuie să am grijă şi de sănătatea mea”, a spus directorul, referindu-se la episodul de acum doi ani, când a fost atacat de doi bărbaţi şi lovit cu pumnii după ce a deranjat nişte interese în pieţele orădene.

Bihorel îl atenţionează pe Andrica, totuşi, că nu-i sigur că potenţialii agresori o să-l atace în timp ce e la volan: s-ar putea să-l aştepte să se dea jos.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de mirel | 23 ianuarie 2015 10:44

    catastrofa….gluma-i gluma, da totusi , omul a suferit din cauza loviturii, nu stiu daca jurnalistii de Bihoreanul , ar fii primit una ca si aia a lui Andrica, nu stiu ei , ce masina si-ar fii luat?…Hummer?