Un nou parc în Oradea. Noul parc de taxiuri

Se schimbă parcul de taxiuri, așa că, dacă lucrurile merg bine, 80% din mașini vor fi noi. În plus nu vor mai crește tarifele.

Adevărul este că nici nu aveau unde să mai crească, pentru că s-ar lovi de cer, și numai așa ne putem trezi cu o gaură în stratul de ozon, deasupra orașului. Dacă Oradea ar avea întinderea Bucureștiului, o cursă de la un capăt la altul ar fi așa de scumpă că ar fi mai rentabil la final să cumperi mașina taximetristului.

Orașul e prea mic pentru Uber, așa că vom rămâne tot cu vechile firme. E drept că taximetriștii de la noi nu sunt la fel de fioroși precum cei din capitală, dar și orădenii au spaimele lor când circulă cu mașina: tarifele.

Ce pericole îi mai pândesc pe călători, vedeți mai jos:

  1. Dacă firmele se înregistrează în Felix, toate cursele vor avea tarife de curse externe.
  2. Dacă se înmatriculează în Statele Unite, se va aplica și ziua tariful de noapte.
  3. Mașinile electrice vor fi alimentate exclusiv de la bateriile telefoanelor clienților.
  4. Șoferii care au maimuță la ceas sunt rugați să o lase la grădina zoologică.
  5. Șoferii vor pune exclusiv manele, ca să li se pară clienților călătoria mai lungă.
1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 6 octombrie 2019 14:36

    Mircea, esti inegalabil. Niciodata nu poti sa iti dezamagesti cititorii cu flerul de pamfletist.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale