Treime la pub. Imagine inedită cu un episcop și doi preoți într-o crâșmă din Oradea

O imagine face cât 1.000 de cuvinte. În seara de 15 iunie, Direcţia pentru Cultură Bihor a organizat o recitare de poezii dedicată comemorării a 129 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu, eveniment programat să se desfăşoare la statuia poetului din centrul Oradiei.

Cum însă ploua torenţial, manifestarea lirică a fost mutată într-un… bar. Puţinii participanţi au fost nevoiţi să se refugieze într-o sală a localului Green Pub din Pasajul Vulturul Negru, inclusiv cei trei preoţi invitaţi de organizatori, în frunte cu episcopul greco-catolic Virgil Bercea, toţi îmbrăcaţi în reverende.

Moraliştii ar putea zice că a fost o descindere la exorcizare, pe când iubitorii de păcate, că au primit dovada clară a faptului că crâşma e „raiul beţivilor”…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Pia de Oradea | 27 iunie 2018 17:20

    Cei neduși pe la evenimentele culturale din Oradea nu au cum să cunoască faptul că episcopul Virgil Bercea este un consecvent participant la astfel de evenimente. Culturale.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale