Strategie la pământ: Proiectul strategic pe sănătate în Bihor e făcut de mântuială

Trâmbiţat cu mare pompă de actuala conducere a Consiliului Judeţean, proiectul strategic pe sănătate, în valoare de circa 10 milioane euro, se prefigurează un fiasco răsunător.

După ce a înlocuit proiectul moştenit din mandatul anterior, ce prevedea modernizarea unor drumuri şi un heliport medical cu unul concentrat pe dotări spitaliceşti, elnők-ul Pásztor Sándor a încredinţat elaborarea documentaţiei nu unor specialişti, ci unei echipe formate din oameni de încredere din UDMR, în fruntea căreia a pus-o ca manager de proiect pe Anamaria Pallag, prodecan la Facultatea de Medicină, sora fostului consilier local Ritli Csongor şi fiica fostului ministru Ritli Ladislau.

Proiectul este, însă, atât de bine făcut încât de câteva săptămâni funcţionarii de la organismul european de control se ţin cu mâinile de cap, neputându-l accepta din cauza problemelor documentelor legate de folosirea unor terenuri din Stâna de Vale deţinute de Episcopia Greco-Catolică.

Deocamdată, eşecul e ţinut la secret, dar după ce inevitabilul se va produce şi va deveni public, Iluminaţii din conducerea judeţului sunt pregătiţi să dea vina nu pe propriii politruci, ci pe opoziţia PNL-istă.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Konsilieru | 28 noiembrie 2017 11:19

    E adevarat. dar nu uitati si pretioasele „contributii” ale lui horica cartis si ale „atoaterezolvitorului” scridon cosmin.