Spovedania pe Facebook a lui Raul Zetocha după ce l-a lichidat pe interlopul Mişi

O crimă. Un hoţ sparge maşina unui şmecheraş. Se încaieră şi apoi se spintecă. În loc ca cel grav rănit să meargă la medic şi agresorul la Poliţie, amândoi intră pe Facebook şi se laudă cu isprava.

Între timp, mortu’ moare iar agresorul continuă să ne agreseze pe toţi pe reţeaua de socializare. Am păstrat tânguirea junelui Raul Zetocha pentru că victima, Mihai Dumbrovan, nu a mai putut să posteze adevărul de pe lumea cealaltă. E un semn că nici Facebook nu are acoperire totală. Mai lucraţi la reţea, domnu’ Mark Zuckerberg!

Confesiunea pe Facebook: „Io stăteam în maşină când a venit un tip mascat cu cagulă pe care nu-l cunoşteam care mi-a spart geamul. I-am zis: Bine, mă, Mişule tocmai între noi ne jefuim? A sărit la mine cu brişca-n mână exact când şi io tocmai îmi aranjam unghia de la degetul mic cu briceguţul meu. Mişi – pe care după cum vă spuneam nu-l cunosc – s-a împiedicat în cioburile de la geamul meu spart şi o căzut de vreo 15 ori în briceag. Apoi am mers acasă să stau online cu hoaverii. Regret nespus că s-a întâmplat aşa ceva şi nici acum nu-mi explic cum s-a putut. Aştept părerile voastre, vă rog să daţi un like şi un share!”.

9

9 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de adi | 11 decembrie 2013 11:24

  Sa vinu mascat seara, sa imi sparga geamu la masina si sa ma trezesc cu cutitu infipt in mana cand ala vrea sa imi bage in fatza…i-as fi dat 25 de cutite..si mai mergdam acasa dupa cateva. Apoi sub roata masinii cu el si burnout!! Mortii lor de ‘interlopi’

 2. >> Postat de LiXu | 5 decembrie 2013 15:08

  Baii frate :)) lasati ma omu in pace , ce are ?? fiecare lupta pt el , nu cred ca voi nu ati fi actionat atfel… sunteti buni doar sa criticatii pe alti .. vedetiva de treaba voastra 😉

 3. >> Postat de doc | 5 decembrie 2013 13:51

  amuzant articolul…iar astia care va ingrijorati de soarta lu ala micu pregatiti-va prastiile pentru urmatorii 10-15 ani. Sa ii aruncati chiftele peste gardul inchisorii.

 4. >> Postat de pagubitu | 5 decembrie 2013 13:41

  da mie mio zgariat unul masina.nu stiu cine e ca nu aveam camera pornita.credca so sinucis deja

  • >> Postat de LiXu | 5 decembrie 2013 15:25

   Multe miciuni spuse de presa :-j`

 5. >> Postat de Cioby | 4 decembrie 2013 16:38

  Sincer e amuzant articolu :)) „o cazut de vreo 15 ori in briceag” HAHAHAHAHAHA

 6. >> Postat de Raul, | 4 decembrie 2013 13:03

  Jegosilor,nu va e rusine sa comentati una ca asta?!zdremte de oameni ce sunteti,va lipsesc stirile,si le dati din burta?! Bravo

 7. >> Postat de M | 4 decembrie 2013 11:30

  se pare ca nici macar informatiile pe care le dati cititorilor in celelalte posturi nu sunt corecte. Informati-va oameni buni! Nu scrieti dupa bunul vostru plac . Chiar nu va dati seama in ce masura influentati lumea. Denaturati un om si dati cu noroi in el…de parca nu i-ar fi de ajuns situatia in care se afla.

 8. >> Postat de M | 4 decembrie 2013 11:15

  E ceva de-adreptul dezgustator ceea ce faceti voi si presa, in general. Toti sunteti buni sa judecati si sa va dati cu parerea dar nu va ganditi la geavitatea situatiei, atat pentru raul(care si-a aparat viata), cat si pentru familia indurerata a lui Misi. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Iar voi, astia din presa incetati sa inventati si sa parodiati situatia penrru simplul fapt ca nu stiti ce sa mai scrieti. Lipsa de profesionalism!!