Şpagarită a la Romanul: După ce a scăpat de celulă, prodecanul FMF s-a vindecat brusc

Galeria de susţinători ai prorectorului şpăgar de la Facultatea de Medicină şi Farmacie, Constantin Romanul – cel care s-a prezentat în faţa judecătorilor, la arestare, pe targă, pe motive de inimă grea – pot răsufla uşuraţi.

Bihorel a aflat că universitarul, prins că cerea şpăgi studenţilor medicinişti ca să-i treacă la examene, se îmbolnăvise de fapt doar pentru că procurorii voiau să-l trimită după gratii.

Colegii săi i-au găsit urgent nişte mătreaţă acută, ceva cearcăne şi platfus, boli pesemne incompatibile cu regimul de detenţie, dar care în schimb îi pot permite să ia mită.

Imediat după ce a fost dus înapoi la spital, Romanul n-a mai avut nevoie de targă, ci s-a deplasat în salon pe propriile picioare, iar după ce a aflat că judecătorii l-au lăsat în arest la domiciliu s-a şi externat. Ba mai mult, după cum zic vecinii, mai nou prestează şi la cabinetul privat.

Mai urmează ca şi studenţii să înceapă să vină la domiciliul profesorului pentru a-şi rezolva în continuare exemenele şi totul va rămâne frumos şi bănos, ca înainte de flagrant.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de rodica | 11 iulie 2014 14:45

    Asta cu prestatia la cabinetul privat va spun sub cuvant de onoare e gogonata rau!am copilarit si mi-am petrecut o parte de tinerete in vecinatatea acestei familii.Ma duc aproape zilnic la mama mea care locuieste si acum tot acolo si nici nu poate fi vorba ca dr ROMANUL sa fie vazut macar de cineva!!Cine sunt acei ,, vecini,, care il vad ,, prestand la cabinet?e o strada mica plina de batrane vaduve…………care se vede treaba ca se duc degeaba la biserica din curtea spitalului vechi!domnilor gazetari verificati sursele!babele arareori stiu ce scot pe gura!eu insumi sunt la jumatatea vietii si inca mai am parte de minciunile lor, de rautatea fara margini a acestor femei care numai din suficienta , incultura si prostie fara margini va pot furniza asemenea minciuni!mentionez ca nu sunt in relatii de prietenie cu familia ROMANUL

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale