Şoseaua beţivilor: Drumul de Sântandrei a fost „pictat” cu linii strâmbe

Asfaltat pe ultima sută de metri în campania pentru alegerile locale din 2012, când şef al CJ era PDL-istul Radu Ţîrle, drumul judeţean ce leagă Oradea de Sântandrei parcă numai noroc nu are.

După ce luni întregi a stat fără marcaje rutiere (căci după campanie politicienii n-au mai găsit bani să investească în „liniuţe”) într-un final cei de la Consiliul Judeţean au catadicsit să aloce mult aşteptatele fonduri, dar lucrarea a fost făcută în bătaie de joc.

Lăsând la o parte că în unele locuri drumul e denivelat, liniile ce delimitează sensurile de mers sunt atât de strâmbe încât zici că au fost trase de oameni în perfectă stare de ebrietate.

Bihorel îi felicită pe cei responsabili că s-au gândit să picteze asfaltul înainte de dechiderea pălincăriilor, altminteri cine ştie ce desene abstracte mâzgăleau beţivii pe carosabil.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Eu | 26 august 2013 13:08

    Liniile acelea au fost trasate in cea mai mare batjocura … De cate ori trec pe acolo ma bufneste rasu :))) Mai bine ramanea fara marcaj decat in halu ala :))

  2. >> Postat de unu | 25 august 2013 11:38

    tind sa cred ca liniile au fost trasate drept, insa din cauza caldurii, traficului greu si calitatii proaste a asfaltului/fundatiei s-au format valurile pe sosea (si au luat-o si liniile`n toate partile).