Sfatul plagiatorului Ioan Mang către plagiatorul Sorin Cîmpeanu

Cei doi miniștri ai Educației au fost acuzați de plagiat, iar primul a și demisionat după câteva zile. Prin urmare, știe ce vorbește, așa că i-a recomandat toxicului titular de la Educație să-și dea demisia.

Dar cum demisia e un gest de onoare, șansele să-l vedem pe Cîmpeanu plecat de la Minister sunt egale cu valoarea lui, pentru că dacă nu există onoare, de unde atâta demisie?

Plagiatorii, odată dovediți, acționează după același tipic. Mang i-a adus pe cei cu care a colaborat la furăciune pe la notar, unde aceștia au declarat pe propria răspundere că șeful nu are nicio vină.

Cîmpeanu la fel, l-a lămurit pe cel furat să declare că de fapt au lucrat împreună. Exact aceeași rețetă la care a apelat un alt plagiator notoriu, conțăranul nostru Florian Bodog.

Dacă începe războiul, la câți plagiatori avem în România, e suficient să-i trimitem pe aceștia pe front, conduși de generalul plagiator Ciucă, și câștigăm orice bătălie.

Citiți și articolul: Gura păcătosului: Plagiatorul Ioan Mang, șeful PSD Bihor, îi recomandă plagiatorului Cîmpeanu să demisioneze din funcția de ministru, cum a făcut el


*
*