Serviciul de Frecat Menta: Consiliul Judeţean Bihor a mai inventat un serviciu de stat degeaba

Inventivitatea şefilor Consiliului Judeţean în materie de oploşit clientela politică a celor trei partide aflate la conducerea Bihorului – PSD, UDMR şi ALDE – a ajuns să depăşească ingeniozitatea oamenilor de ştiinţă de la NASA.

Ca dovadă, în cadrul Direcţiei Dezvoltare Implementare Proiecte, condusă de UDMR-istul Póti Csaba, structură care încă de la înfiinţarea sa nu a făcut decât să ia bani din bugetul CJ pentru a-i orienta apoi spre diverse ONG-uri, la fel cum face şi Direcţia Social-Comunitară, a fost inventat un Serviciu de… Siguranţa Traficului.

La o adică, o asemenea substructură ar fi avut o justificare în cadrul Direcţiei Tehnice sau, redus la nivelul mai modest de Birou, în cadrul Serviciului de Transport, dar a fost plasată în cadrul DDIP tocmai pentru a fi mai greu de urmărit, iar angajaţii săi să nici nu aibă ceva de lucru!

Bihorel a aflat că SST-ul va avea nu mai puţin de 7 trântori – pardon! – funcţionari care se vor întrece să taie frunze la câini pe bani mulţi. Că are bugetul judeţului din ce să-i ţină…

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Florin | 8 septembrie 2019 18:13

  Javre mai sunteți!
  Și primăria capitalei are un comportament de siguranta circulației. Așa că fapt divers. Puneți foto cu un om obosit. Poate a făcut antrenament înainte de a veni la muncă. Un sportiv doarme la amiază. Face sport că să-și mențină starea de sănătate mă! Plini de venin mai sunteți.

 2. >> Postat de Anti - trântori | 8 septembrie 2019 13:58

  Urmează alegeri, asa ca dragi orădeni ii puteți “ taxa” din greu pe cei din conducerea CjBihor, sa nu se mai întâlnească, cu un alt mandat la conducerea județului !!!!!

 3. >> Postat de Chiroiu Florin | 8 septembrie 2019 13:30

  De ce ne miram?
  Va invitam și la Beiuș, o guroapade de colectare selectiva a gunoaielor care sta păzită de o firma PSD, nedata în folosință, din interesele altora, o firma care colectează bani pt pluviala, fără sa aibe o rețea pluviala, asfaltări fără răspundere, ambrozia cât casa…… o mie de funcționari publici pe bani noștri plus vouchere de vacanta….! România TREZEȘTE TE

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale