Şeful PSD Oradea are ură pe şcoală

Şeful PSD Oradea, Liviu Sabău Popa, are ură mare pe şcoală. Mai exact pe şcoala de şoferi.

Enervat că de la volanul bolidului său nu mai încape de amărâţii care învaţă să conducă, a propus – în cel mai pur spirit social democrat – să-i ejecteze pe aceştia din trafic.

Domnia sa probabil că s-a născut cu carnetul de şofer în pampers sau a uitat că era la fel de clei ca şi elevii cărora le moare motorul în intersecţie.

Acest gen de gândire nu mă miră. Dacă n-ai chef de şcoală te mulţumeşti cu o Sorbonică în care nici dascălii nu vin la ore şi cu un master care te costă câteva sute de euro.

Dacă vrei să fii profesionist, mergi în centre universitare puternice. La fel şi cu şoferii. Dacă vrei să ai şoferi proşti, care şi după 50.000 de kilometri stau aplecaţi pe volan, n-ai decât să-i şcoleşti duminică noaptea, în poligon, ca să nu-l deranjezi pe şeful pesedeului.

Mă aştept şi la alte măsuri social democrate. Pensionarii să nu iasă în oraş decât noaptea, că te izbeşti de ei pe trotuare. Tinerele cu copii mici să circule doar duminica, iar cărucioarele să fie dotate cu număr par şi impar. La fel cum era pe vremea Răposatului cu maşinile.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de radeanul furios | 5 noiembrie 2015 00:25

    boschetarul asta e sef de pardid in Romania!?:)))) pai atunci de ce ne mai miram de ce merg toate anapoda!?